BluePink BluePink
XHost
Gazduire site-uri web nelimitata ca spatiu si trafic lunar la doar 15 eur / an. Inregistrare domenii .ro .com .net .org .info .biz .com.ro .org.ro la preturi preferentiale. Pentru oferta detaliata accesati site-ul BluePink
Home · Forum · Chat · Contact Us · SearchJuly 05 2025 04:40:00
View Thread
lanoi.uv.ro | LaNoi Help | Love&Sex
Page 3 of 3 < 1 2 3
Author RE: Iubire sau sex?
deea
Member

Posted on 25-10-2006
e influentza homosexuala

I'm the best, fuck the rest...
Send Private Message
Author RE: F***t sau sex?
Mantzy
Member

Posted on 03-11-2006
Sarcastica wrote:
diferenta(cred) este ca in sex nu implici si sentimente ci pur si simplu este placerea de a face sex

Sper ca nu esti sarcastica atunci cand spui asta. Sunt perfect de acord!! Si mie imi place! Ce zici, ne... facem dragoste? smiley

zizou wrote:
ba fratilor eu prefer iubirea inintea sexului pt ca la mine dak nu exista iubire nu exista sex!

Tin sa precizez ca asta nu-s eu, pt ca Zizou ma mai semnez si eu pe te-miri-ce site-uri. Ma discrediteaza romanticu' asta... smiley

PS - dar, daca-mi permiteti, cati dintre voi au facut sex/dragoste/iubire/copii/bara-bara/buru-buru/etc SI CU ALTCINEVA decat cu voi insiva? smiley

- Cum gaseste un cioban o oaie pe munte?
- Acceptabila
Send Private Message
posabogdan
Administrator

Posted on 04-11-2006
da nu avem voie sa de dam si noi cu parerea smiley?

WWW.LANOI.TK
unicul_posa www.gsp.ro Send Private Message
Ombladon
Member

Posted on 04-11-2006
sa imi dau si eu cu parerea...hai sa nu ziceti ca sunt rau smiley)...am vazut undeva...cand faci sex nu se implica nici un sentiment...asa e...o faci pt ca simti nevoia...pt ca asa tre sa "ne golim si noi"(aici e vb de baieti)...sa faci dragoste....vine de la sine...aici sunt implicate sentimentele....si zic ms ca nu mi s-a inatamplat partea a doua...adik cu sentimene si chestii din ale smiley)...take care ppl smiley

---=== PaRaZiTiI RuLz !!! ===---
nicuta_dani@hotmail.com ombladon_1987 Send Private Message
zizou
Member

Posted on 28-11-2006
nu ca ma laud dar vara asta am cautat si eu sa vad care e diferenta dintre cei 2 subiecti in cauza dragoste si sex...si am gasit...
va spun doar atat....ca depinde foarte mult cu cine faci !
dak iti place tipa e dragoste ca traiesti momentul la maxim.......pe cand la sex e alta treaba...o faci de nevoie sau ca se iveste ocazia si n-ai ce face!smiley

fotbalul si prietenii sunt viatza mea!
Edited by zizou on 28-11-2006
zizou zizou_cata Send Private Message
Page 3 of 3 < 1 2 3
Jump to Forum: